ASOCIACIÓN DE ACOGIDA AL NIÑO Y A LA MUJER AMAYA GÓMEZ ANMAG

L'Associació d'Acollida al Xiquet i a la Dona de Amaya Gómez (Amaya Gómez), és una Entitat sense ànim de lucre que es crega l'any 2015 amb l'objectiu prioritari de gestionar un centre d'acollida per a famílies en risc o situació d'exclusió social i protecció del menor.

Contacta directament amb ASOCIACIÓN DE ACOGIDA AL NIÑO Y A LA MUJER AMAYA GÓMEZ ANMAG

ASOCIACIÓN DE ACOGIDA AL NIÑO Y A LA MUJER AMAYA GÓMEZ ANMAG

C/ MARTOS nº3, C/ Alcalá Galiano Nº90

Alicante, 3012

965296786

facebook: asociación ANMAG

Descripció

El programa que presenta l'associació ANMAG, és un recurs dirigit a la infància però vinculat directament a la família a través d'un projecte integral que cobrix necessitats bàsiques, aspectes educatius i formatius, d'estimulació, dinamització i al mateix temps oferint un espai lúdic, de convivència i oci alternatiu.

Últimes activitats

- ALIMENTACIÓ, VESTIMENTA I HIGIENE INTEGRAL: 1.200 Persones ateses. 10.000Kg de Menjar al mes. Bolquers i medicines. - AULA DE REFORÇ ESCOLAR I MENJADOR DE MENORS: Classes de repàs de Dilluns a Divendres, professor titulat,Idiomes i berenar-sopar per a menors en Exclusió Social.

Últimes activitats

- TALLER D'OCUPACIÓ: Itineraris personalitzats d'inserció laboral i formació per a l'ocupació dirigit a dones en risc d'Exclusió Social. - GABINET DE TREBALL SOCIAL: Informació, orientació, acompanyament, gestió i tramitació de Recursos Socials