Asociación de Voluntarios de Acogimiento Familiar (AVAF)

AVAF és una entitat sense ànim de lucre fundada en 1988, declarada Entitat d'Utilitat Pública en 2004. Present a nivell autonòmic a la Comunitat Valenciana, des dels nostres orígens acompanyem i ens comprometem amb les famílies en situació de risc o vulnerabilitar i la infància en situació de desemparament. Visíta'ns en: Visítanos en: https://avaf.org.es/ Instagram:@avaf_comunidad_valenciana Twitter:@AVAFacogimiento FES-TE VOLUNTARI/A: https://avaf.org.es/hazte-voluntario-a/

Contacta directament amb Asociación de Voluntarios de Acogimiento Familiar (AVAF)

Asociación de Voluntarios de Acogimiento Familiar (AVAF)

Avenida Perfecto Palacio de la Fuente, 1

Alicante, 3003

613254121

https://avaf.org.es/

Descripció

La nostra missió és defensar els drets de la infància, promocionar el recurs de l'acolliment familiar, acompanyar i orientar a les famílies acollidores, dur a terme activitats educatives i lúdiques per a nens, nenes i adolescents en acolliment familiar i en situació de vulnerabilitat social, prevenir la violència de gènere en parelles adolescents i fomentar el voluntariat social com a forma de vida.

Últimes activitats

Realització del Campament d'Estiu en Alcossebre per a joves de 13 a 18 anys. Del 2 al 9 de juliol vam poder gaudir de les instal·lacions del Campament Jaume I, on 50 joves de la Comunitat Valenciana han pogut conviure compartint noves experiències i desenvolupant nous vincles que els han enriquit i enfortit. Al llarg d'aquests dies hem desenvolupat nombroses activitats i jocs en les instal·lacions del campament, hem anat a la platja a refrescar-nos, i hem pogut visitar PortAventura i Peníscola.

Últimes activitats

El passat 24 de maig de 2023 vam impartir tallers a un total de 90 alumnes i alumnes de 4 i 5 d'Ed. Primària del CEIP Jorge Joan de Novelda, emmarcats en el nostre Programa de prevenció, sensibilització i detecció precoç del mal ús de les TRICS (Tecnologies de la Relació, Informació i Comunicació). També es va impartir un taller per als més majors, emmarcat dins del nostre Programa de prevenció, sensibilització i detecció precoç de la violència de gènere en relacions de festeig adolescent.