GAIA. ASOCIACION DE FAMILIAS DE ACOGIDA DE LA PROVINCIA DE ALICANTE

GAIA és un punt de trobada per a famílies que acullen temporalment xiquetes, xiquets i adolescents. És també un espai compartit de formació i ocio, i un agent de difusió de l'acolliment familiar.

Contacta directament amb GAIA. ASOCIACION DE FAMILIAS DE ACOGIDA DE LA PROVINCIA DE ALICANTE

GAIA. ASOCIACION DE FAMILIAS DE ACOGIDA DE LA PROVINCIA DE ALICANTE

c/ Tucumán, 7

Alicante, Alicante, 3005

652211191

http://gaiaacogimiento.org/

Descripció

L'Acolliment Familiar és un recurs per a xiquetes, xiquets i adolescents que, per diverses circumstàncies no poden viure o no és convenient que visquen amb la seua família d'origen. Per mitjà d'este recurs són atesos, durant un cert temps per un altre nucli familiar que els puga brindar l'atenció, l'afecte, l'estabilitat i la protecció que qualsevol xiquet necessita per al seu adequat desenrotllament i benestar personal.

Últimes activitats

- Xarrades de sensibilització i divisió de l'acolliment familiar al públic general, a professionals i estudiants dels àmbits social i educatiu. - Stands informatius a diferents esdeveniments. - Participació en programes de ràdio i articles informatius.

Últimes activitats

- Activitats de formació per a famílies educadores de temàtiques relacionades amb l'infància i l'adolescència. - Activitats d' ocio i temps lliure familiar. - Activitata de convivència per a xiquets i xiquetes acollits.