HORMIGA DEL COSMOS

HORMIGA DEL COSMOS és una associació sense ànim de lucre, constituïda l'any 2016. El seu fundador, F. Javier Amérigo Moreno, volia aconseguir amb aquesta ong respondre amb un recurs professional i efectiu a les necessitats educatives de la infància i dels col·lectius amb major risc d'exclusió social. Amb aquest objectiu s'executen, de manera ininterrompuda, diversos projectes d'Educació per al Desenvolupament (ODS) i Cooperació Internacional. Els Objectius de Desenvolupament Sostenible tractats en programes i seminaris gratuïts en els centres educatius d´Alacant, dirigits a alumnat de Primària/Secundària. Serveis a CENTRES EDUCATIUS: Divulgació - Formació - Intervenció. Crida'ns des del teu centre!

Contacta directament amb HORMIGA DEL COSMOS

HORMIGA DEL COSMOS

Av. de Orihuela, 6 - 11º

ALICANTE, 3006

660540307

https://www.hormigadelcosmos.org

Descripció

ONG per al Desenvolupament, al servei de l'Educació i la Cooperació. La promoció dels Drets de la Infància i els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Com a entitat, ens mou la realització de tasques de sensibilització social, essencials per a fomentar una vertadera consciència de la solidaritat. Ens ajuden a transformar consciències, transformar mentalitats i transformar la realitat social (Educació per al Desenvolupament). Quant a la Cooperació al Desenvolupament, existeixen una sèrie d'àrees o enfocaments transversals que determinen els projectes i, per tant, el model d'actuació. A pesar que entenem la Cooperació com una pràctica interdisciplinària on els àmbits s'interrelacionen per a la consecució d'uns objectius generals comuns, resulta difícil no especialitzar-se en un o diversos d'aquests àmbits. Les línies prioritàries d'actuació són l'educació i la salut, en les iniciatives que van dirigides cap a un dels segments d'edat més vulnerables de la societat: la infància. Link dels projectes de cooperació: https://www.hormigadelcosmos.org/actividades/proyectos

Últimes activitats

- Revista Digital que conté articles que promoguen consciència en l'àmbit social i que concerneix les nostres temàtiques d'actuació. Activa des de 2018. - Programes i seminaris d'Educació per al Desenvolupament (ODS) pactats amb els centres educatius de la província, dirigits a l'alumnat de Primària/Secundària. El foment i adquisició de consciència i coresponsabilitat social a través d'aquesta matèria.

Últimes activitats

- Cooperació al Desenvolupament a Centreamèrica: Projectes a Guatemala i a Hondures enfocats a la lluita contra la pobresa, posant la mirada en l'atenció educativa i la promoció de la infància en col·lectius familiars desfavorits o en entorns d'exclusió social.